Wednesday 3 November 2010

Ιδέες και τάσεις για Χριστουγεννιάτικα Δώρα - 2010

Όταν πρόκειται να διαλέξουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα για το 2010, η τάση είναι να επιλέξουμε ρούχα και αξεσουάρ που θα κρατήσουν για περισσότερες από μία σεζόν.


Όποιος αναρωτιέται τι δώρο να κάνει στις σκληροπυρηνικές fashionistas φέτος τα Χριστούγεννα, πρέπει να λάβει υπ' όψη τη νέα τάση προς τα διαχρονικά κομμάτια - επένδυση, αντί για τα θαύματα της μίας σεζόν. Από τις διαχρονικές τσάντες heritage στις κλασικές καμπαρντίνες και στα ζεστά μάλλινα, τα δώρα αυτά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.


Γιατί να Αγοράσετε Ρούχα - Επένδυση;
Οι σχεδιαστές μόδας έκαναν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση δίνοντας έμφαση σε ποιοτικά κομμάτια που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια.  Αυτές είναι πραγματικές επενδύσεις που θα δείχνουν το ίδιο υπέροχες ακόμα και μετά από μια δεκαετία.
Επίσης, οι fashionistas σήμερα αποφεύγουν τα κραυγαλέα κομμάτια σχεδιαστών. Διακριτικά λογότυπα και ανανεωμένα παραδοσιακά στιλ (μοντέρνο vintage) κερδίζουν την λάμψη.  Όσον αφορά την γυναικεία μόδα φέτος τα Χριστούγεννα, διαλέξτε συγκρατημένα δώρα. Δώστε έμφαση στην ποιότητα και την δεξιοτεχνία.


Στις επόμενες ημέρες, οι στιλίστες μας θα σας δώσουν ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα με διαχρονική αξία που μπορείτε να τα αγοράσετε σε προσιτές τιμές από το www.fashionspot.gr.

No comments:

Post a Comment